Konsertåret 2011

av Alexander

Det ser ut att bli ett bra konsertår för Alexander. Imorgon ska jag på Strand och se Pascal, Mattias Alkberg + MF/MB. Som bonus blir det i sällskap med en god vän som jag inte har sett sedan förra året. Är otroligt peppad inför detta! Tänkte även passa på att se Bob Hund när de drar ut på vägarna igen. De släpper ju ännu ett album till hösten, så det blir väl en turné på det.

Idag blev det klart att Dinosaur Jr. kommer till Stockholm den 8:e Juli och spelar Bug i sin helhet. När jag såg bandet förra gången, 2009 på KB var det helt fantastiskt. Hoppas det blir lika bra som i det här klippet (minus Mascis bruna hår och den där snubben på bas):

Det blir nog Way Out West det här året, trots att utbudet hittills inte är jättespännande. Men Thåström och Pulp kan bli intressant att se. Hoppas att de har ordnat klubbarna bättre än 2008 så det finns möjlighet att se The Jayhawks. Tänkte kanske även åka på Storsjöyran och se Alkberg + 11 andra artister som spelar under minifestivalen Text & Musik.

Annonser